maanantai 9. helmikuuta 2015

Nyt se sitten tapahtui..

Istahdin mopotaksin kyytiin, jota ohjasti lettipäinen lokaali pidellen vasemmassa kädessä jointtia ja oikeassa rahatukkua ja kaasukahvaa. Lähdimme katsomaan Superbowlia Alfred's nimiseen rantaravinteliin. Alku jännityksestä, Jamaikalaisesta liikenteesä ja pilvessä olevasta kuskistani huolimatta pääsin perille eikä vaimonkaan kyydissä ollut ongelmia.

Sinänsä itse peli ei niin hirveästi kiinnostanut vaan enemmänkin se överi jenkkien hypetys sen ympärillä. Tupa oli täynnä ja jopa osa alkoholin kyllästämistä lokaaleista alkoi hyppiä ja pomppia sen mukaan mitä TV:ssä tapahtui. Kuitenkaan tämä ovaalin nahkakuulan kädessä kantaminen ei ole ihan niin kova juttu ilman pohjoisen amerikan turisteja.

Peli päättyi miten päättyi ja väliaika show esitettiin jälleen megalomaanisena. Ottelun jälkeen jenkit poistuivat ja rauha palaai rannalle. Paikallinen reggae poppoo aloitti soiton ja perinteiset illanviettäjät alkoivat hiljalleen valua hietikolle. Hetken kuuntelimme ja sen jälkeen poistuimme. Olin nähnyt osan pelistä ja kuullut hetken paikallisia sointuja. Olin tyytyväinen ja valmis unille.

Ei kommentteja: