torstai 8. tammikuuta 2015

Varauksessanne ilmeni tekninen ongelma..


Heräsin tänä aamuna jälleen ennen paikallista kukkoa. Kadun jylinä kuului seinien lävitse ja vaimoni hengitti raskaasti vieressä. Onneksi ei niskaani tällä kertaa. Kopeloin kännykkäni käteen ja tarkistin uutiset. Pilapiirtäjän ammatti on oletettua vaarallisempi.

Tarkastin myös sähköpostini ja eilisen illan ilo tilatuista Kuuban lipuista vaihtui epätoivoon ja kevyen kokoiseen herneeseen nenään. Opodon kautta tilaamani liput oli peruttu. Sain viestin, joka meni kutakuinkin näin; Teemme satunnaisia tarkastuksia luottokortilla tehtyihin varauksiin ja varauksenne on päässyt tarkastukseen. Joudumme valitettavasti perumaan varauksenne teidän ja meidän turvallisuuden vuoksi. Kiitos verkkohyökkääjä, kiitos Opodo ja kiitos OP.

Lokki laiturin päässä.
Mahtipontinen Zona Hotelera taustalla
Herne imeytyi sen verran syvälle etten saanut sitä ennen puolta päivää pois. Yritin vielä Momondon kautta tehdä uuden varauksen ja kuten arvata saattaa niin maksun vahvistuksen aikana tuli ilmoitus teknisestä ongelmasta maksun vahvistamisessa. Ja sen jälkeen ei mitään. Nettipankista katsottuna katevaraus kyllä ilmestyi ja on edelleen siellä. Toivon mukaan ei rahat lähde, sillä tämä Bravofly niminen firma ei ollutkaan ihan kaikkein helpoin tavoittaa. Näillä näkymin tyhmyydesetä rokotetaan siis oikein urakalla.

Onneksemme kuitenkin kivijalassa talon naapurissa on paikallinen matkatoimisto ja siellä istui lontoon murretta hablaava Meksikaani. Huoliteltu meksikaani. Tomeralla naisella tuntui olevan homma hyppysissä ja miehet ja miehen alut juoksentelivat hänen komentojensa tahtiin. Homma alkoi toimia heti astuttuamme konttoriin ja liput pamahtivat käteen noin tunnin organisoinnin jälkeen. Plussana saimme vielä matkaan oikeuttavat kupongit Jamaikalle, joten niistäkään ei tarvitse enää huolehtia. Eikä kustannuksetkaan olleet niin suuret kuin perinteisissä nettifirmoissa.

Eli nyt sitten 8.1 puolen päivän aikaa Meksikolaisen kellon mukaan lähdemme valloittamaan uutta valtiota. Se on varmasti omanlainen, jossa isoveli valvoo vielä aivan rehellisesti. Jännityksellä odotamme, sillä majoituksemme ei todellakaan ole vielä varma! ;)

Ja joo käytiin tänäänkin ottamassa aurinkoa Zona Hoteleralla, vaikka yleinen habitus ei ehkä sinne kuulukaan..

Pitäkää peukkuja, että seuraava siirto menee sukkelasti, sillä enempää ei lentoherneitä tullut mukaan!
Suosittelen herneiden poiston ensiavuksi.

3 kommenttia:

HeJu kirjoitti...

Meilläpäin käytetään herneitä soppaan mutta siellä Meksikossa ne näyttää menevän nenään. Joo, ei ihme mut sellaista on tämä nettipilanteosta syyttömät saa kärsiä. Tsemppiä lomalaiset!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoa seurata teidän taivallusta ja Antin rikasta raportointia siitä...aina pakko sanoa: "olkaahan varovaisia siellä!"...ja muistakaahan tuoda appiukolle pari aitoa kuubalaista sikaria...;D-

Sanna kirjoitti...

Onko sisäpiiritietoa Castrosta??